10 oktober Startmanifestatie

Oosterwolde, 13 september 2016 – Op 10 oktober organiseert de kersverse Stichting DO! haar startmanifestatie op de dag van de Duurzaamheid in het voormalige Rabobank gebouw aan de Veengang 1 (hoek Venekoterweg) te Oosterwolde.

De startmanifestatie

Op de inspirerende startmanifestatie presenteert DO! de reeds gerealiseerde projecten, komen er inspirerende sprekers, gaan we met elkaar in gesprek over duurzaamheid en wordt er een lokaal- en duurzame- maaltijd geserveerd.

Stichting DO! nodigt iedereen uit: van jong tot oud , die iets met duurzaamheid heeft, of er juist meer over wil weten. Kom langs op 10 oktober in de voormalige Rabobank te Oosterwolde.

Programma

  • Zaal geopend vanaf 17.00 tot 20.00 uur
  • Programma vanaf 17.30 tot 19.30 uur
  • Pauze vanaf 18.15 tot 18.45 eetpauze en rondlopen.

Stichting DO!

Stichting DO! is een stichting die zich inzet om Duurzaamheid te bevorderen in de Gemeente Ooststellingwerf. De stichting helpt met onderzoek doen naar de haalbaarheid van duurzame projecten, helpt met subsidie verlenen en staat garant voor de afgesproken kwaliteit tegenover subsidieverstrekkers. DO! is hét duurzaamheidsplatform, en brengt mensen, ideeën en uitvoerders samen. Voor en door Ooststellingwerf.

DOE-raad

De stichting is opgericht naar aanleiding van het succesvolle Koploperproject dat meerdere bedrijven in de gemeente heeft helpen verduurzamen.

De stichting heeft naast het bestuur, dat bestaat uit Kees (C.J.) van der Graaf, Kees Gorter en Ale Kort, ook een DOE-raad opgericht. Deze raad wordt vertegenwoordigd door zowel lokale – overheid, als – onderwijs als -ondernemers.

Gegevens

Meer informatie over de startmanifestatie, het persbericht en de stichting is verkrijgbaar bij Kees (C.J.) van der Graaf via: cjvdgraaf@kadds.nl of telefonisch op: 0516 – 740007 / 06 – 55108411 (medeoprichter)/woordvoerder van Stichting Do!