Rijden in een deelauto!

Duurzaam Ooststellingwerf (Do!), Energie coöperatie de Eendracht en Buurauto laten bedrijven, scholieren, studenten, burgers, politici, sporters en overheidsambtenaren kennismaken met elektrisch rijden. Kortom: iedereen en dus ook jij bent uitgenodigd! Doe mee en probeer de elektrische auto uit! Kom met een leuk idee voor het gebruik van de elektrische deelauto, voer je idee uit en post dit op social media met #deelauto-osw. Voor meer informatie of opgave mail je naar Sanne Hodzelmans, s.hodzelmans@duurzaamooststellingwerf.nl

Do en de energiecoöperatie

Do! en Energie coöperatie de Eendracht werken samen aan duurzaam Ooststellingwerf. De fossielvrije deelauto is het eerste project uit een reeks van duurzame initiatieven. Wij werken volgens het principe People Planet Profit, een term uit de duurzame ontwikkeling. Het staat voor de drie elementen people (mensen), planet (planeet/milieu) en profit (opbrengst/winst), die we op harmonieuze wijze willen combineren.

Doe mee en ga ook voor een duurzaam Ooststellingwerf!

DEELAUTO GEBRUIKEN? MELD JE AAN OP DEELAUTO@TAXIKORT.NL

GOED IDEE VOOR GEBRUIK VAN DE DEELAUTO OF WIL JE MEER INFO? MAIL JE IDEE NAAR S.HODZELMANS@DUURZAAMOOSTSTELLINGWERF.NL OF BEL 06-10 33 18 03

Lees de gehele flyer en deel met je vrienden en bekenden

pagina 1

pagina 2

pagina 3