Over Boonstra Transport

Boonstra Transport is een transport- en logistiekbedrijf. Wij verzorgen transporten van alles wat groter is dan een doos en we zijn gespecialiseerd in het vervoeren van pluimvee, primair aluminium, schroot en security. Tevens zijn wij in bezit van verwarmde opslaghallen.

Boonstra Transport bedient heel West-Europa op het gebied van transport en logistiek. Wij zijn gevestigd in Haulerwijk en  inmiddels uitgegroeid tot ruim 130 werknemers met ruim 100 trekkende eenheden.

Duurzaamheid

Wij vervoeren zo zuinig mogelijk. Zo hebben wij onze eerste zware elektrische vrachtwagen besteld van 44 ton. Daarnaast wekken wij via zonnepanelen stroom op en maken wij gebruik van aardwarmte voor de verwarming.

Boonstra Transport en Stichting DO!

Investeren in duurzaamheid staat hoog op de agenda. Willem Boonstra zit in de DOE-raad. Deze raad adviseert het DO-bestuur.

Boonstra Transport en de toekomst

Wij hopen dat het aantal elektrische voertuigen komende jaren toeneemt, zodat het transport nog zuiniger gemaakt kan worden.

Een duurzaam beleid en de behoefte voor fossiele brandstoffen zoveel mogelijk beperken, is wat wij voor ogen hebben. Waarom niet gebruik maken van alternatieve-, duurzame energiebronnen als deze voor het grijpen liggen?