Over JB Besturingstechniek

JB Besturingstechniek is actief in de Industriële Automatisering. Wij ontwerpen, bouwen, installeren en programmeren besturingen voor (speciaal)machines en procesinstallaties.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit verankerd in onze manier van werken. Bij elke nieuwe opdracht, zowel investeren als produceren, vragen wij ons af wat de meest duurzame manier of oplossing is. Dit geldt voor alle partijen: de klanten, leveranciers, werknemers en leefomgeving.

Het gebouw van JB Besturingstechniek neemt duurzame energie af afkomstig van zon- en windenergie. Wij stimuleren elektrisch vervoer. Daarnaast zijn de koffie en thee Fairtrade. Tevens hechten wij veel waarde aan duurzame relaties met alle partijen.

JB Besturingstechniek en Stichting DO!

In samenwerking met DO! zorgt JB Besturingstechniek ervoor dat er zo min mogelijk afval wordt geproduceerd. Zo hergebruiken wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk ons verpakkingsmateriaal en scheiden wij ons afval.

JB Besturingstechniek en de toekomst

Wij streven er naar deze koers door te zetten binnen JB Besturingstechniek. Voor de toekomst hopen wij dat er meer elektrische auto’s komen en meer energie opgewerkt zal worden uit zonne- en windenergie. Ook we willen al ons afval kunnen hergebruiken en meer biogas uit mest halen.