Over Target Holding

Target Holding is gespecialiseerd in het structureren en analyseren van grote complexe datasets. Kunstmatige intelligentie, patroonherkenning en machine-learning gebruiken we om gecompliceerde vraagstukken op te lossen. Target Elements is een dochter van Target Holding.

Duurzaamheid

Binnen Target Elements staat duurzaamheid centraal. We ontwikkelen binnen Target Elements oplossingen die de energietransitie ondersteunen met intelligente informatie.

Wij werken op een paperless office. Er wordt dus (bijna) niet geprint. Alles gaat digitaal.

Target Holding en Stichting-DO!

Voor DO! gaan we meetgegevens verzamelen bij een zo groot mogelijke groep huizen en bedrijven in de gemeente. Hoeveel energie gebruiken de bewoners en de bedrijven in de gemeente nu echt? Hoeveel energie wordt er terug geleverd en waar zit het bespaar moment?

De resultaten uit het Duurzame EnergieProject geeft de gemeente, haar burgers en bedrijven de ontbrekende informatie om de juiste keuzes te maken voor bijvoorbeeld: extra (lokale) opwekking, lokale opslag of juist investeren in besparing en zo de volgende stap te maken richting een energieneutraal Ooststellingwerf in 2030. 

Target Holding en de toekomst

De provincie wil energieneutraal zijn in 2030. Wij gaan dit inzichtelijk maken en monitoren hoever we in de gemeente Ooststellingwerf al op weg zijn.